Моят профил

Медицински продукти за следоперативна грижа Carefix

Медицински продукти за следоперативна грижа при онкологични и естетични операции на гърди.

Всички продукти с бранда “Carefix” отговарят на международни индустриални, екологични и корпоративни стандарти и изисквания.  Kомпанията производител Tytex има значителен опит в производството на продукти, отговарящи на законовите изисквания и системи за получаване, изпълнение и съответствие с медицински, качествени, екологични и социални сертификати и регистрации.

Пътят на Tytex

Нашите корени са в Европа. Това е нашата база и затова ние, от началото си през 2001 г., произвеждаме нашите продукти в Словакия.

Ние разработваме и произвеждаме всички наши медицински текстилни продукти и болнично облекло според стандартите на ЕС във валути на ЕС и с кратки срокове за доставка. Благодарение на нашите производствени мощности в Словакия, нашите клиенти се възползват не само от висококвалифицирана работна сила, но и от способността ни да поддържаме ниски производствени разходи. Това означава качествени продукти на най-добри цени.

4 награди.

Тайтекс Словакия беше награден 4 пъти като най-добър износител на Словакия в категорията малки и средни предприятия.

Как е възможно? Притежаваме затворен производствен цикъл: безшевно плетене, шиене, боядисване, избелване, опаковане и дистрибуция – извършване на контрол в процеса и окончателно освобождаване и предоставяне на COA (Сертификат на Анализ) или COC (Сертификат за съответствие) за всяка пратка.

Този вътрешен процес означава по-бърза обработка на всяко отделно медицинско облекло и по-кратко време за пускане на пазара за нашите клиенти.

Tytex Slovakia s.r.o. има обща производствена площ от 13 000 m2, разделена на две локации, и има около 500 служители.

Виртуална обиколка на производствената фабрика.

Регистрации и сертификати:

https://tytex.com/excellence-in-healthcare-garments/regulations-certifications

Tytex отговаря на няколко международни индустриални, екологични и корпоративни стандарти и изисквания. Компанията има значителен опит в производството на продукти отговарящи на законовите изисквания и системи за получаване, изпълнение и съответствие с медицински, качествени, екологични и социални сертификати и регистрации.

 

CE (Class I)

Danish Medicines Agency

 

ISO

Ние гарантираме надеждно високо качество на нашите продукти, като непрекъснато наблюдаваме нашите процеси и процедури. Удовлетворявайки международните стандарти за управление на качеството, ISO 9001 и медицински изделия, ISO 13485 ни помага да гарантираме съвършенството на нашите продукти. Освен това всички съоръжения и процеси на Tytex са сертифицирани съгласно ISO 14001 (околна среда).

 

Oeko-Tex (Class II)

Tytex притежава сертификат Oeko-Tex Standard 100, който показва, че всички наши продукти не съдържат вредни вещества.

Прочетете повече за Oeko-Tex на официалния сайт www.oeko-tex.com

 

SEDEX

Социална отговорност и етична търговия. Чрез базираната в Обединеното кралство система за корпоративна социална отговорност SEDEX, Tytex работи за съответствие и редовно се одитира по SMETA, равностойно на Sedex Membership Ethical Trade Audit.

 

Държави и сертификати.

Агенции по храните и лекарствата. Компанията произвежда продукти за множество държави, които са регистрирани според местните органи на здравеопазване, което гарантира качество в съответствие с всички изисквания.

Списък на държавите и регистрираните сертификати:

FDA (USA)

CFDA (China)

Hilfsmittel (Germany)

PZN (Germany)

MiGel (Austria)

e-mediat (Switzerland)