Моят профил

Партньори

„Д-р Гаврилови онкоконсулт“ е амбулатория с дългогодишен опит в сферата на рака на млечната жлеза и с фокус профилактика на онкологични заболявания, ранна диагностика, своевременно лечение и проследяване.

Веригата Аптеки 36.6 отваря врати през 2002 г. и към днешна дата разполага с 24 локации в страната. В тях, както и онлайн, можете да намерите разнообразие от продукти за здраве и красота. 

Д-р Кристина Павлова е специалист по физиотерапия и рехабилитация с богат професионален опит. Тя е автор на програма „Виктория” – комплексна рехабилитация след операция на рак на гърдата – медицинска, психологическа и социална.

BreastHelp e първото в България приложение за профилактика, скрининг и проследяване на пациенти с рак на гърдата. Създадено от лекари, неговата мисия е да предотврати късното диагностициране и да помогне на пациентите по пътя на тяхното излекуване.

Клиника по пластично-възстановителна и естетична хирургия „ВиА – Медика” е създадена през 2003 г. в София от д-р Виолин Петров и е една от водещите клиники в областта. Специализирана в областта на пластично-възстановителна, естетична хирургия и естетична медицина с екип от първокласни специалисти в своите области.